torsdag 20 september 2012

Thank god it's friday!

Woooopwooop! Mitt liv är hett nu kan jag lova! Jobbar lite, flexar hem en halvtimma tidigare, går till kören och drar några låtar, käkar en liten äppelpaj, drar med cykeln ner till city, korkar upp vinet och tar fram osten och... ja nu ska jag bara vara ledig i tre dagar! Jag är så värd det!

Imorgon ska jag upp tidigt och tvätta, sen blire en sväng till Ingelsta för att bestämma mig för vilken systemkamera jag vill ha= Djungel, sen Ikea med Alex och sen förberedelse inför lördag. Tänkte fira min födelsedag på lördag men vet inte riktigt hur än. Har inte direkt bjudit någon än så får väl se om jag kanske sitter här själv till slut. Eh man är aldrig ensam med en flaska vin och en god möglig ost.

Bifogar Lite bilder från min födelsedag igår också. Fick fina presenter, väldigt god mat och umgås med min fina släkt, vad mer kan man begära. Perfa!

tisdag 18 september 2012

Farmor 86 bast

Idag fyller min älskade farmor 86 år. Det firades med mat, tårta och bullar. Imorgon ska hon firas vidare med hela släkten i Söderköping. Min farmor är värd att firas varje dag hela året tycker jag.

Men imorgon hoppas jag att jag också blir lite firad. Jag fyller ju ynka 27 år. Imorgon kommer jag att vakna upp helt själv på min födelsedag för första gången i mitt liv. Konstigt. Jag funderar på att ställa klockan på 05.00 och gå upp och överraska mig själv med sång och frukost på sängen. Kanske skulle slå in ett litet paket också. Undra vad jag skulle bli mest överraskad av, ett par ganska nya örhängen eller en skapligt ny tröja..? Eh ingen ide att spekulera, då blir det ju ingen överraskning. Nu ska jag sova! God natt och snart ett stort grattis till mig själv!

söndag 16 september 2012

Förlåt kära grannar

Nej jag tycker inte heller att det är särskilt schysst att dricka massa vin och spela gitarr och sjunga högt med vidöppet fönster tills kl tre på natten. Men jag tänkte inte riktigt. Efter 10 drinkar och 17 glas vin förlorar man lätt tidsuppfattningen, det kan jag intyga. Men fasen va kul vi hade! Jag lovar att jag ska skriva en lapp i trapphuset inför nästa helg iallafall.

lördag 15 september 2012

Sanna och jag

Idag hälsar Sanna på mig. Vi har avnjutit en excellent lunch hos Sven-Göran och Ingrid och nu är vi hemma hos mig och dricker drinkar så får vi se vart kvällen bär oss!

fredag 14 september 2012

Pretty happy skohylla!

Wöw vinet hjälpte verkligen och fort gick det också. Helt plötsligt blev allt så enkelt och självklart med bruksanvisningen. Nu har mina skor fått ett nytt hem och jag har lite översikt över min garderob. Nu ska jag lägga mig nöjd och läsa om den stora hemligheten, lagen om attraktion.

Hylljävel

Tar mig några glas vin så kanske jag förstår personen som var påtagligt berusad när han skrev bruksanvisningen till hylljäveln och den okunnig personen som tillverkade mina spikar som bara kröker sig när man hamrar på dom och för att inte tala om människan som gjorde alldeles för korta sladdar så att man blir tvungen att skarva ihop dom. Tacka vet jag han som gjorde vinet, det är gott.

tisdag 4 september 2012

Det bländande resultatet!

Nu är vi helt slut och höga av all väteperoxid som vi varit omgivna av i 6 timmar. Men resultatet blev bra! God natt!

Barbie nr 2

Eftersom att Frida blev så imponerad av min nya hårfärg ville hon självklart ha en likadan. Vi startade kl fem och är nu inne på hårfärgning nr 5 och är fortfarande inte klara. Men nu jäklar tror jag att vi är inne på rätt spår! Håll tummarna!