måndag 30 april 2012

Brasmys och sång

Valborg på Kvist

Firar Valborg med mamma och pappa ute på Kvist i år igen. Varm klädsel, brasa och lite vin är det som gäller för att hålla värmen uppe. Premiärtur med skotern idag också. 8 av 10 toasters!

söndag 29 april 2012

Sengångaren

Idag har varit en dag i trötthetens tecken. Varken min knopp eller kropp har rört sig i många knop men på nåt sätt har jag hunnit med en hel del saker ändå. Nu grillat och film sen välbehövlig sömn.

Lunch på söder

Har efter 2 timmar äntligen hittat ett ställe att käka på. Uteservering, mitt i solen, underbart!

God morgon!

Nu blire bingen för oss. Har haft en asbra dag, kväll och natt. Träffat nya människor, ätit på ny restaurang, bott på nytt hotell men det bästa utav allt är att jag har fått umgås och prata ikapp några missade år med Sanna. God natt!

lördag 28 april 2012

Stockholmsweekend med sanna

Hamnade visst i Stockholm:)! Har det himla bra. Ikväll ska vi på restaurang och sen blir det nog lite drinkar.

Tjejkväll med Sanna och Jojjo

Blev en jättemysig kväll igår. Kom i säng vid fyratiden. Lite slitna idag. Nu frukost ute i det fria.

fredag 27 april 2012

Meryiam och Älva

Fick finbesök och gott fika idag på eftermiddagen. Snickerskakor och kexchokladkakor bjöds det på. Inget lchf idag med andra ord! Nu väntar jag på att Jojjo och Sanna ska anlända till tjejkvällen. Kanske kan inviga vinberget med ett glas vin ikväll!

torsdag 26 april 2012

Hej bloggen och alla andra!

Hejhej! Ni undrar väl säkert vart jag har hållit hus och jag förstår att ni måste ha saknat mina underbara inlägg. Jag har varit här hela tiden fast hållit mig lite på avstånd bara. Men nu är jag tillbaka. Sluta oroa er.

Ok... Vad ska jag skriva om då.. Idag har jag jobbat. Sen har jag städat och nu ska jag snart åka och handla. Om
någon affär är öppen såhär dags vill säga..? Att handla är väl inget jag kan kalla för mina vanliga sysslor.

Imorgon är jag ledig. Skönt som snus. Sanna och Jojjo kommer och hälsar på mig ända ifrån stockholm.

Va fasen ska jag lägga upp för bild då? Ok, det här är mina nya tomatplantor. Förra årets skörd blev ju sådär.. Bättre lycka i år!

tisdag 24 april 2012

Slavarbete i trädgården

Idag blev det fortsättning på slavarbetet i trädgården. Men jag hade faktiskt glömt bort hur kul jag egentligen tycker att det är. Riktigt terapiarbete. Härligt med alla blommor som luktar sommar och kul att se att det faktiskt finns en rabatt under alla löv. Fick lite hjälp med planteringen av de sista Tujorna. Så nu är det klart! Ska vattna som fan så att de växer fort. Kvällen avslutades med korvgrillning och bebismys.

måndag 23 april 2012

Insynsskydd

Nu är vi trötta på insynen så nu tar vi farväl av alla nyfikna människor och planterar en häck med Tujor. Tar väl iof några år innan den skymmer någon insikt så passa på att glutta in medans ni kan!:)

söndag 22 april 2012

Möhippa och galenheter

Fasen va kul det var igår! Lite för kul kanske. Ramlade in genom dörren vid halv sju imorse. Vill också gifta mig, fast bara för att ha en möhippa. Eller måste man ens gifta sig för att ha en möhippa? Jag menar hippa betyder ju fest och jag är ju en mö så varför skulle jag inte kunna ha en möhippa? Ska nog dra ihop en till mig själv nästa helg.