torsdag 31 maj 2012

Stöldgods återfunnet!

Tjuven som snodde mitt bankomatkort har äntligen gett sig till känna. Jag visste väl att osthyvelshotet skulle fungera! Den skyldiga var min träningströja. Var väl en hämnd för att jag använder den alldeles för sällan...

Mästerkocken

Då var det min tur att laga mat igen. Det blidde en Lchf lasagne. Har inte smakat än men den luktar himla gott. Nu ut och springa och sen hoppas jag på en smaksensation:).

onsdag 30 maj 2012

Hej kungafamiljen

Haha när man minst anar det så dyker roliga saker upp mitt framför ögonen. Titta vad som satt över min säng på min systers gamla anslagstavla! Åh jag hoppas verkligen att hon fick deras autografer. Eller, om brevet sitter kvar på hennes anslagstavla, betyder det att kungafamiljen aldrig fick brevet? Åh, i så fall, stackars kungafamiljen!

Vardagar

Ojojoj första gången sedan jag började blogga som jag verkligen inte har någonting att skriva om. Jag är så tråkig just nu. Sitter och försöker komma på någonting roligt att berätta eller iallafall ta kort på men nej, total idetorka. Så ja, det för väl bli ett kort på mig som vanligt. Såhär känner jag mig mest hela tiden nuförtiden.

tisdag 29 maj 2012

Date med Alex

Idag åkte jag hem till Alex efter jobbet. Var länge sen vi sågs. Himla mysigt!

lördag 26 maj 2012

Kvist ljuva Kvist!

Solglasögon och kaffe

Jahopp, då har man vaknat ännu en morgon med alkoholsmak i munnen. Inget jag rekommenderar någon faktiskt.

Idag ska jag åka ut till mina föräldrars land som ligger på en liten ö i bråviken. Skönt. Men var är solen? Antar att den väntar på mig bakom molnen.

fredag 25 maj 2012

Ballehäng hos Elin och Andreas

Sol, vindstilla, squash och gräs

Åhh ännu en dag som svettis. Galet varmt! Men vad gör man inte för att byta ut vinterkulören mot en mer somrig nyans?

Ikväll ska vi till trädgårn. Premiären för i år. Trevligt trevligt! Hoppas dom har någon god sallad för jag har tänkt att slå på stort och käka. En får ju unna sig lite när lönen har kommit:).

torsdag 24 maj 2012

Feeling good!

Åh vad jag avgudar det här vädret! Allting känns så lätt. Känns som att hela världen ligger vid mina fötter och alla bekymmer är bortblåsta. Finns ingenting jag inte skulle klara av idag!:)

Köpte mig en blus/linne på hm förut för att fira denna härliga dag. Skulle egentligen köpt en ny bikini men alla bikinis är ju gjorda för barnrumpor så det blidde ingen. Men en dag som denna går det alldeles perfekt att bada näck istället!

Om en timma är det dags att dra till jobbet igen. Känns faktiskt riktigt kul det med! :)

Svettdöden

Herregud, risk för drunkningolycka i mitt eget svett. Är totalt dyngsur efter 4,6 km löpning i spåret i gassande sol. Fan gick sämre idag. 31 minuter... Skyller på solen punkt slut.

Mcwrap

Fick en gratis mcwrap på Facebook via wrap av Jojjo häromdagen. Tänkte att vad kunde passa bättre än det nu när jag ska hem och sola och inte orkar laga lunch:). Hoppas den är god!

0,5 timma senare: skitgod!

onsdag 23 maj 2012

Jobb och huggorm

Då var det dags för nattarbete igen. Är lugnt än så länge. Peppar peppar. Passar på att äta kvällsmat och kolla på kniven mot strupen:).

Såg föresten en huggorm förut. Den väste och betedde sig väldigt obehagligt. Hörde att det tydligen är ovanligt mkt huggorm i år. Usch, blir inga skogspromenader i sandaler i år!

Sol och bad med Sanna och Filip