torsdag 30 augusti 2012

Varning för känsliga bilder.

Hello there everybody, its Barbie speaking... Haha Jaa ni. Visst fick jag mig en liten förändring igår minst sagt. Nu får det vara nog med makeovers på ett tag. Iallafall tills chocken efter det här har lagt sig...

Makeover!

Ibland får jag en fruktansvärd längtan efter att göra om mig själv helt. Typ tatuera hela kroppen, pierca mig eller ja vad som helst i princip. Idag är alltså en sån dag, så jag har bestämt mig för att go blond, ok jag är väl redan blond men nu menar jag riktigt jävla blond. Så här får ni en bild före och förhoppningsvis även en bild efter!:)

tisdag 28 augusti 2012

AW

Har en liten afterwork med Pontus på munken. Rödvin och plocktallrik, trevlig! Kom hit får så får ni också smaka.

Köttfärssås ala Elin

Blev åter igen en kväll hemma hos Elin och Andreas. Elin hade gjort lågkok på köttfärsås som vi avnjöt i goda vänners lag:). Blev lite "ensam mamma söker" och "halv åtta hos mig" också. Tror att lösningen till min fruktansvärda ensamhetskänsla, som har slagit mig i skallen med ett basebollträ de senaste veckorna, ligger gömd i tv-serier. Man slipper tänka, tiden bara försvinner iväg och ibland kan man t.om få skratta lite. Det låter väl underbart?! Tv-serievärlden -here I come!

söndag 26 augusti 2012

Festligheter!

Igår firade vi Elin som fyllde några år. Ost och vin var kvällens tema och mycket ost och vin blev det. Dansade gjorde vi på club orange i värmekyrkan. Grymt bra kväll!

lördag 25 augusti 2012

Kusinträff

Idag har farfars kusiner ifrån Kalmar varit i Norrköping och hälsat på. Detta firades med en guidad tur på konstmuseet och sedan lunch på bondens Crêperie i Söderköping. Nu ska jag vidare till Elin och fira hennes födelsedag!

Räddare i nöden

Kvällen har spenderats på Elin och Andreas balkong. Medan regnet öste ner öste vi i oss ostar och vin. Provade ett nytt vin kväll, Cline, som var himla gott. Rekommenderas! Nu sova sova sova. God natt!

fredag 24 augusti 2012

Fredagspepp!


Idag är det fredag! Det firar vi med en jäkligt bra låt! Hurra hurra hurra!




tisdag 21 augusti 2012

Snabba cash 2

Wiho idag bjuder Frida mig på bio!:) fasen va jag gillar att gå på bio. Vardagslyx!

söndag 19 augusti 2012

Svampplockning

Idag vaknade vi sent. Halv tolv närmare bestämt. Fick lite panik över att ha sovit bort halva dagen så kände att jag var tvungen att göra nåt och vad är då bättre än Svampplockning. Hittade några få stackare som gömt sig i mossan. Dagens skörd räcker väl kanske till en liten, men ack så god, svampmacka. Skänkte svamparna till syrran.

Bröllop!

Idag har kusin Anna och Jonny blivit äkta makar i Västra Ny kyrka. Riktigt fint bröllop och festen efter var riktigt riktigt rolig! Lätt 5 av 5 brödrostar!

lördag 18 augusti 2012

I dagens sköte

Vi har hunnit med mycket idag. Repning inför bröllopet imorgon, ätit "Haga special", karnevalsmarknaden, spenderat flertaliga timmar på musikbörsen, käkat middag och spelat spel. Nu är vi trötta. God natt!

fredag 17 augusti 2012

Josefins födelsedagsdag!

Idag fyller min lillasyster år. Det har än så länge firats med sång, frukost på sängen och lite paket. Får se vad mer dagen har i sitt sköte!

Tjejvinkväll

Fasiken vicken bra quell! Gitarr,vin och sång i parken och sen vidare för en liten dans på Harrys. Trot eller ej men jag såg faktiskt Ulrik Munter ute. Jovars han såg helt normal ut och var inte speciellt snygg. Skönt med tidig kväll annars, ska fira lillasyster som fyller en massa år imorgon (idag?!)!